Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Hammerfest Parkering

Hammerfest Parkering KF har ekspedisjonstid fra mandag til fredag fra kl 08.30 til kl 1500. Henvendelser kan gj√łres p√• telefon 78 41 32 28.

Ved parkering i avgiftssoner medfølger det betalingsplikt. Du kan betale med kredittkort, app, mynt eller annen elektronisk enhet

Ved bruk av mynt er mange av den formening at man ved behov har rett til å gå å veklse før man betaler for parkeringen. Norpark sier dette om veksling.

Etter både offentlige og private regler skal man betale straks bilen er stilt på plass eller “hensatt”. Det betyr strengt juridisk at det ikke er tid til veksling. At parkeringsvaktene kan utøve et visst skjønn er både vanlig og rimelig, men det er ikke noe man har krav på å bli hørt med.
3-minutters regelen i standardvilkår for privat parkeringsregulering betyr ikke at du har tre minutter til å veksle, men at vakten ikke skal utstede første kontrollavgift før 3 minutter etter sin ankomst til plassen/anlegget

 

Våre samarbeidspartere

 easyparknortronicswarconorparkkredinor Autodata2 Bankforbindelse dnb